Kategórie

Zľava -20%
Diamantový náhrdelník v bielom 585 zlate - briliant v hranatom kotlíku, jemná retiazka

Diamantový náhrdelník v bielom 585 zlate - briliant v hranatom kotlíku, jemná retiazka

darček zdarma

Briliantový náhrdelník z bieleho 14K zlata tvorí retiazka s plochými oválnymi očkami. Ozdobnú časť tvorí výraznejší brúsený diamant v štvorcovom kotlíku.

542,70 €

434,15 € vrátane DPH

542,70 € vrátane DPH
Pozor: Posledný kus na sklade!

Kúpou zlatého šperku získate darčeky

v hodnote až 11,30 € ZADARMO:

  • certifikát pravosti a kvality zlata
  • špeciálna handrička na čistenie zlata
  • elegantná darčeková taštička
  • darčeková krabička (podľa aktuálnej ponuky)
military_tech Nákupom tohto produktu môžete získať až 217 bodov ako kupón na 43,40 €. Vaše prémiové body.
K tomuto produktu je darček, ktorý si budete môcť vybrať v pokladni.
  • Darčeková krabička na briliantové šperky - tyrkysové prevedenie s logom a čiernou mašľou, podlhovastý tvar
    Darčeková krabička na briliantové šperky - tyrkysové prevedenie s logom a čiernou mašľou, podlhovastý tvar
Kód výrobku: S3BT509.30

Rozmer prívesku: 3,5 x 3,5 mm

Priemer diamantu: 3,2 mm

Karátová váha diamantu: 0,140 ct

Čistota: SI

Farba: H

Šírka retiazky: 0,5 mm

Dĺžka: 400 mm

Retiazka na predĺženie: 20 mm

Celková dĺžka náhrdelníka s predĺžením: 420 mm (+/- 5%)

Hmotnosť náhrdelníka: 0,6 g

Puncované - áno.

 

Nádherný a minimalistický briliantový náhrdelník je vyrobený z bieleho 14-karátového zlata (rýdzosť 585/1000). Jemnosť retiazky tvorenej oválnymi očkami dokonale dopĺňa ozdobná časť, ktorú tvorí výraznejší brúsený diamant. Vďaka tomu je tento náhrdelník skvelým doplnkom pri každej príležitosti či na každodenné nosenie. Vhodný je aj ako dokonalý darček pre akúkoľvek ženu vo Vašom živote, ktorej chcete vyčarovať úsmev na tvári. Tento briliantový náhrdelník priláka pohľad nejedných očí a krásne zažiari. Vďaka svojej jemnosti sa navyše hodí k akémukoľvek outfitu. 

 

Obľúbený diamant na elegantnej retiazke

Briliant, s karátovou váhou diamantu 0,140 ct a čírosťou SI, je veľmi obľúbeným a vyhľadávaným variantom diamantu. Práve tieto diamanty sú zároveň najčastejšou používanou variantou na výrobu šperkov, vďaka pomeru ich ceny a kvality. Farba H zabezpečuje, že diamant je na pohľad priehľadný, a teda sa na ňom krásne láme svetlo a dodáva mu tak jedinečné odlesky. Diamant je navyše brúsený do obľúbeného tvaru – briliantu. Retiazka je spracovaná tak, aby svojou jemnosťou a decentnosťou zvýraznila odlesky diamantu a samotná dodala dekoltu jemný lesk. Celkovo pôsobí náhrdelník jemným, ale výrazným dojmom, dopĺňa celkový outfit a zvýrazňuje jemné línie dekoltu každej ženy. 

 

Dokonalá dĺžka pre každú dámu 

Retiazka náhrdelníka disponuje možnosťou predĺženia až o 20 milimetrov. To ponúka každej dáme možnosť prispôsobiť dĺžku náhrdelníku nie len jej váhe a výške, ale aj samotnému outfitu, ktorý náhrdelníkom dopĺňa. Kvalitné spracovanie a prichytenie očiek retiazky zabezpečuje, že náhrdelník bude vždy pevne držať na krku hrdej nositeľky. 

 

Prečo zlatý šperk? 

Zlaté šperky nesú v sebe určitý punc luxusu a elegancie. Biele zlato, použité na výrobu tohto náhrdelníka, je vhodnou alternatívou pre tie dámy, ktoré nemajú v obľube klasické žlté zlato, ale chcú si užiť veľké výhody zlatých šperkov. Medzi tieto výhody patrí vyššia kvalita, trvácnosť farby, odolnosť voči oxidácií, možnosť recyklácie a jednoduché úpravy šperku. Okrem tohto náhrdelníka v našej ponuke nájdete aj množstvo iných zlatých šperkov, ktoré Vás iste potešia. 

 

local_mall
cancel
cancel